fbpx Na vsebino
Samstag, 02 Juli 2016 09:01

Proslava ob dnevu državnosti in zaključku šolskega leta Lenart

Na proslavi ob dnevu državnosti in zaključku šolskega leta je župan mag. Janez Kramberger učencem, ekipam iz OŠ Lenart ter njihovim mentorjem podelil Priznanja župana za uspehe na tekmovanjih v znanju, športnih tekmovanjih in drugih primerljivih tekmovanjih na državnem nivoju za doseženo prvo, drugo ali tretje mesto v šolskem letu 2015/2016.

 

Priznanja župana so prejeli:
ALJAŽ DIVJAK, v tekmovanju Mladi tehniki, panoga MČ1 – vožnja s čolnom v cilj je dosegel 1. mesto na državnem tekmovanju. V tekmovanju Mladi tehniki, panoga Avtomobil na električni pogon, vožnja v cilj je dosegel 1. mesto na državnem tekmovanju
LARA ŽNUDERL, v tekmovanju Mladi tehniki, panoga MČ1 – vožnja s čolnom v cilj je dosegla 3. mesto na državnem tekmovanju
LUKA KRANJC, v tekmovanje Mladi tehniki, panoga ploščati zmaji je dosegla 1. mesto na državnem tekmovanju
JAKOB SEDONJA, v tekmovanju Mladi tehniki, panoga ploščati zmaji je dosegel 2. mesto na državnem tekmovanju
ROK NEMEŠ, v tekmovanju Mladi tehniki, panoga škatlasti zmaji je dosegel 3. mesto na državnem tekmovanju
Mentor: DANIEL DIVJAK
TIMOTEJ ŠUMAN je dosegel zlato državno priznanje iz znanja zgodovine.
Mentor: BERNARD PETEK
PLESNA PRODUKCIJA ŠOLSKI PLESNI FESTIVAL-plesalke Ana Breznik, Tjaša Katan, Neja Bračič, Zala Koler, Hana Vauda Lorenčič, Lara Štraus, Maša Čuček Bezjak, Špela Kovačič, Eva Breznik, so dosegle 3. mesto na državnem tekmovanju, mentorici: EMA JELATANCEV in LANA ŽABČIČ
OTROŠKI PEVSKI ZBOR OŠ LENART je dosegel zlato priznanje na državnem tekmovanju,
mentorica: MARINA ZIMIČ
Srebrna priznanja na državni ravni šolsko leto 2015/16 so prejeli:
Hana Šalamun, 5.a razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz matematike. Mentor: Marija Kocbek
Luka Krajnc, 5.a razred, priznanje za doseženo 1. mesto na 24. Regijskem tekmovanju iz modelarstva Podravja v kategoriji A3-zmaji deltoidni. Mentor: Daniel Divjak.
Hana Šalamun, 5.a razred, srebrno priznanje za izkazano odlično znanje na tekmovanju Vesele šole. Mentorica: Simona Peserl Vezovnik
Petra Zadravec, 5.a razred srebrno priznanje za izkazano odlično znanje na tekmovanju Vesele šole. Mentorica: Simona Peserl Vezovnik
Jakob Sedonja, 5.b,razred, priznanje za doseženo 2. mesto na 24. Regijskem tekmovanju iz modelarstva Podravja v kategoriji A3-zmaji deltoidni. Mentor: Daniel Divjak.
David Gergič Štravs, 5.b razred srebrno priznanje za izkazano odlično znanje na tekmovanju Vesele šole. Mentorica: Simona Peserl Vezovnik
Žan Kraut, 5.č razred, prejme priznanje za sodelovanje na državnem tekmovanju iz znanja matematike za učence prilagojenega programa z nižjim izobrazbenim standardom »Računanje je igra 2016«. Mentorica: Marija Kebrič.
Elisa Potrč, 6.a razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz matematike. Mentorica: Anica Zarnec
Kaja Rajter, 6.a razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz matematike. Mentorica: Anica Zarnec
Ana Breznik, 6.a razred, srebrno priznanje za izkazano odlično znanje na tekmovanju Vesele šole. Mentorica: Simona Peserl Vezovnik
Jurij Šuman, 6.a razred, srebrno priznanje za izkazano odlično znanje na tekmovanju Vesele šole. Mentorica: Simona Peserl Vezovnik
Rok Nemeš, 6.b razred, priznanje za doseženo 1. mesto na 24. Regijskem tekmovanju iz modelarstva Podravja v kategoriji A4-zmaji škatlasti. Mentor: Daniel Divjak.
Neja Bračič, 7.a razred, zlato priznanje za sodelovanje v projektu ŠPF, disciplina posamezni plesi za doseženo 25. mesto na državnem tekmovanju v kategoriji 7. – 9. razred. Mentorica: Ema Jelatancev.
Luka Smonkar, 7.a razred, priznanje za doseženo 1. mesto na 24. Regijskem tekmovanju iz modelarstva Podravja v kategoriji D1-avtomobili v cilj. Mentor: Daniel Divjak.
Martin Zadravec, 7.b razred, srebrno priznanje za izkazano odlično znanje na tekmovanju Vesele šole. Mentorica: Karolina Divjak
Martin Zadravec, 7.b razred, priznanje za doseženo 3. mesto na 24. Regijskem tekmovanju iz modelarstva Podravja v kategoriji D1-avtomobili v cilj. Mentor: Daniel Divjak.
Martin Zadravec, 7.b razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz matematike. Mentorica: Marija Kocbek
Martin Zadravec, 7.b razred, srebrno priznanje za dosežek na državnem tekmovanju iz znanja logike v 7. razredu. Mentorica: Anica Zarnec.
Ajda Weingerl, 8.a razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz matematike. Mentor: Srečko Kebrič
Jan Kostanjšek, 8.a razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz fizike. Mentor Daniel Divjak.
Jan Kostanjšek, 8.a razred, srebrno priznanje za izkazano odlično znanje na tekmovanju Vesele šole. Mentorica: Karolina Divjak
Jana Zorko, 8.a razred, za dosežene vse točke na Vsesolovenskem internetnem bralnem tekmovanju v nemškem jeziku, kjer je bila izžrebana kot dobitnica glavne nagrade Centra Oxford za Slovenijo. To je štiridnevno potovanje v Berlin. Mentorica: Marjetka Malek Toplak.
Peter Rojs, 8.a razred, srebrno priznanje na državnem tekmovanju iz znanja računalništva na 6. Festivalu računalništva »Multimedijski EKOplakat«. Mentor: Srečko Kebrič.
Jan Rozin, 8.b razred, srebrno priznanje na državnem tekmovanju iz znanja računalništva na 6. Festivalu računalništva »Multimedijski EKOplakat«. Mentor: Srečko Kebrič.
Zala Šalamun, 8.b razred, srebrno Cankarjevo priznanje za dosežek na področnem tekmovanju iz slovenščine. Mentorica Leonida Rokavec.
Zala Šalamun, 8.b razred, srebrno priznanje za dosežen uspeh na tekmovanju v znanju o sladkorni bolezni v šolskem letu 2015/16. Mentorica: Janja Kojc.
Špela Kovačič in Zala Šalamun iz 8.b razreda, zlato priznanje za sodelovanje v projektu ŠPF, disciplina plesi v paru (LA) za doseženo 29. mesto na državnem tekmovanju v kategoriji 7. – 9. razred. Mentorica: Ema Jelatancev.
Ana Breznik, 9.b srebrno Cankarjevo priznanje za dosežek na področnem tekmovanju iz slovenščine. Mentorica Leonida Rokavec.
Aljaž Divjak, 9. a, srebrno priznanje za izkazano odlično znanje na tekmovanju Vesele šole. Mentorica: Karolina Divjak
Alen Zorko, 9. b, srebrno priznanje za izkazano odlično znanje na tekmovanju Vesele šole. Mentorica: Karolina Divjak
Alen Zorko, 9.b razred, srebrno priznanje za dosežen uspeh na tekmovanju v znanju o sladkorni bolezni v šolskem letu 2015/16. Mentorica: Janja Kojc.
Aljaž Divjak, 9.a razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz matematike. Mentor: Anica Zarnec
Timotej Šuman, 9.a razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz matematike. Mentor: Anica Zarnec
Zarja Weingerl, 9.b razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz matematike. Mentor: Anica Zarnec
Aljaž Divjak, 9.a razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz fizike. Mentor Daniel Divjak.
Vid Peršak, 9. b razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz fizike. Mentor Daniel Divjak.
Timotej Šuman, 9. a razred, srebrno priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz fizike. Mentor Daniel Divjak.