fbpx Na vsebino

KONTAKTNI PODATKI ŠTABA CIVILNE ZAŠČITE LENART
02 729 13 48 ali
obcina@lenart.si ali mobilne številke 041 496 994 in 041 654 931                        

#OstaniDoma #OstaniZdrav

Kulturno društvo BABIČINA SKRINJA Lenart

Kulturno društvo Babičina skrinja združuje ljubitelje likovnega ustvarjanja, ki so se poimenovali Klub likovnikov Lenart; prvič so se sestali v mesecu januarju 2001. Zdenka Šulin je s svojo trdno voljo in vztrajnostjo uresničila želje mnogih ljubiteljskih ustvarjalcev, ki so si želeli ustvarjati in učiti se likovnega jezika v prijetni družbi. Likovni tečaj se je iz načrtovanega nekaj mesečnega prelevil v nadaljevanje, ki ga druži zdravo jedro ustvarjalcev, ki vztrajajo in vedno znova pritegnejo ustvarjalnosti željne likovnike.
Svoje delo so predstavili že na več razstavah; svoje znanje pa izpopolnjujejo na celodnevnih delovnih druženjih in na poletni likovni koloniji, ki jo bodo nadgradili z zimsko likovno kolonijo.
Delo Kluba likovnikov v letu 2001: - razstava v Avli Jožeta Hudalesa, Lenart, - likovna kolonija na Turistični kmetiji Kavčič pri Benediktu, - razstava v galeriji Rulik v Rušah, - sodelovanje na Medobčinski razstavi ljubiteljskih likovnih ustvarjalcev v Galeriji Konrada Krajnca v Lenartu.

V kolikor si želite uporabljati vtičnike socialnih omrežij, morate sprejeti piškotke.