fbpx Na vsebino
Napovednik

Napovednik

Friday, 27 May 2022 10:41

Športni dan v parku

Športni dan v parku bo v petek, 27. maja, ob 17. uri na športnem igrišču v Mestnem parku dr. Jožeta Pučnika. Praznovali bomo 45-letnico Športnega društva Lenart, ki bo poskrbelo za razne športne igre, pripravili bomo ustvarjalne delavnice za otroke z Vrtcem Lenart, nastopile bodo članice Twirling, plesnega in mažoretnega kluba Lenart, Plesna dimenzija in Kiara Katan, za sladki del dogodka pa bo poskrbelo Društvo kmečkih žena in deklet Lenart.

Saturday, 21 May 2022 10:39

Vabljeni na Tržnico z Ovtarjem

V soboto, 21. maja, bo na lenarški tržnici živahno dogajanje, od 9. ure dalje vabimo Na tržnico z Ovtarjem. Obilje ponudbe pridelkov in izdelkov lokalnih ponudnikov, domača kulinarika in napitki na stojnicah, glasbena skupina Sladki greh, nastop folklorne skupine iz Vrtca Lenart in folklorne skupine iz OŠ Lenart so pravo doživetje za vso družino.

Vabilo

Nedelja, 15. maja, ob 17. uri je rezervirana za Prifarske muzikante in IL DIVJI-e. Za vas v Kulturnem domu lenart pripravljajo romantičen koncert prečudovitih slovenskih melodij.

Sunday, 01 May 2022 10:37

Prvomajski pohod v Zavrh

V nedeljo, 1. maja 2022, vas znova vabimo na prvomajski pohod iz Lenarta v Zavrh, tak, kot se ga spominjamo iz preteklosti. Start pohoda bo med 9. in 10. uro na Trgu osvoboditve v Lenartu. V Zavrhu bo na stojnicah na voljo bogata kulinarična ponudba domačih dobrot, vin lokalnih vinogradnikov in drugih napitkov. Za dobro razpoloženje in dobre ritme bo poskrbela glasbena skupina Pika na I. Vabljeni na veselo druženje!

Vabijo: Občina Lenart, Društvo vinogradnikov Lenart, Planinsko društvo Lenart in Turistično društvo Rudolf Maister Vojanov Zavrh.

Wednesday, 23 March 2022 10:11

Pomladna čistilna akcija v občini Lenart

Naša narava je vse bolj žrtev pretiranega in objestnega onesnaževanja, zato je prav, da zanjo ustrezno poskrbimo.

Vljudno vas vabimo, da se pridružite čistilni akciji v Občini Lenart,
ki bo potekala v soboto, 2. 4. 2022, od 9. do 12. ure.

Čistilni akciji se bosta pridružili tudi OŠ Lenart in OŠ Voličina, ki bosta nekaj ur v tednu pred samo izvedbo ČA namenili čiščenju širše šolske okolice.

KAJ POTREBUJETE:
- Vrečke za smeti, rokavice, primerna oblačila in čevlje. 
- Vreče za smeti za mešane komunalne odpadke in za embalažo boste prejeli na zbirnem mestu.
Prosimo vas, da s seboj prinesete delovne rokavice.

ODVOZ ZBRANIH ODPADKOV

Ves čas akcije bo prisotna delovna ekipa, ki bo odvažala zbrane odpadke z dogovorjenih mest za odlaganje. Zaposleni v režijskem obratu bodo opravljali krožne vožnje in nadzirali odlaganje odpadkov. Pobirali in zbirali bodo samo odpadke najdene v naravi, odlaganje kosovnih odpadkov ni dovoljeno. Prav tako bo ves čas čistilne akcije deloval zbirni center Saubermacher.
Kontakt za odvoz in vreče: Vlado ČUČEK: 051 247 737, Danilo DVORŠAK: 051 637 176 in Mirko KOJC: 041 496 994

Čistilna akcija bo potekala v vsakem vremenu. Vabljeni vsi, ki vam je mar za naše okolje.

Več o akciji  - KLIKNI

Saturday, 06 November 2021 18:38

Trenutni ni napovedi dogodkov

Tuesday, 26 October 2021 08:55

Prireditve ob občinskem prazniku

Zaradi slabe epidemiološke situacije vam sporočamo, da smo odpovedali vse prireditve, razen osrednje slovesnosti, ki bo v petek, 5. novembra, ob 18. uri v počastitev občinskega praznika in 825. obletnice prve pisne omembe Lenarta. Ob kulturnem programu bodo na osrednji slovesnosti podelili tudi priznanja občinskim nagrajencem. Prireditev bo potekala ob strogem spoštovanju PCT pogoja!

V SOBOTO, 16. OKTOBRA 2021, OD 16. URE DALJE V ZAVRHU, NA PLOŠČADI PRI VILI IN KAVARNI MAISTROVA KLET

Program:
Glasbena skupina PIKA NA I

Bogata ponudba mošta, vin in domačih dobrot.

Vabljeni na veselo druženje!

Spoštovani, za udeležbo velja pogoj PCT.
Organizatorji: Občina Lenart, Društvo vinogradnikov Lenart, Turistično društvo Rudolf Maister Vojanov Zavrh

Page 1 of 14