Hitre povezave

od 10. 6. do 8. 9. 2019

Napovednik

Napovednik

Saturday, 15 June 2019 07:09

OSnovna šola Lenart praznuje 260 let

V petek, 21. junija dobrodelna prireditev
V letošnjem letu Osnovna šola Lenart praznuje 260 let svojega delovanja. V okviru okrogle obletnice so se pod naslovom Vrata na stežaj …  že zvrstile številne prireditve.
V naslednjem tednu, in sicer v petek, 21. 6. 2019, ob 17. uri se v Športni dvorani Lenart obeta še ena izmed njih - tokrat z dobrodelno noto. Vrata bodo na stežaj odprli mnogim bivšim učencem šole, ki so dandanes tako ali drugače prepoznavni po svojem glasbenem ustvarjanju. Skupaj s Slovenskogoriškim pihalnim orkestrom, Nejcem Kurbusom, Miho Mihelačem, Tadejem Postružnikom, Twirling, plesnim in mažoretnim klubom Lenart, glasbeno skupino Proti toči proti poledici, vokalno zasedbo Amista, z Gorazdom Ademovičem, Žanom Serčičem, skupino Il Divji ter mnogimi učenci OŠ Lenart pripravljajo dobrodelni koncert, sredstva pa bodo namenili za nakup igral ob OŠ Lenart.
Obenem bodo z dogodkom proslavili še dan državnosti in zaključek šolskega leta. Ob tem bodo vrata na stežaj odprta vsem staršem in občanom, ki so vabljeni, da se razvedrijo ob koncertu ter po želji tudi prispevajo svoj delež v dobrobit lenarških osnovnošolcev.

Tuesday, 28 May 2019 19:52

LEN-ART VABI V LENART

lenartPozdravljamo prireditve LEN-ART in  vabimo v mesto Lenart, ki bo zaživelo ob zvokih in ritmih številnih dogodkov. LEN-ART bo  zabaven, živahen, poživljajoč in sproščujoč, z namenom oživljanja našega mesta. Družila nas bo pozitivna energija in dobra volja, uživali bomo ob različnih dogodkih,  glasbi, plesu in na predstavah.Ob zvokih in v ritmu LEN-ART-a  se bomo imeli lepo. Pridite v mesto Lenart!

Mag. Janez Kramberger,
župan Občine Lenart

KLIKNI ZA CELOTNI PROGRAM

V petek, 24. maja, se bo ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano  dr. Aleksandra Pivec po krajšem razgovoru pri županu mag. Janezu Krambergerju, udeležila otvoritve 9. Kmetijsko - obrtniškega sejma KOS. Ministrica in predsednik Odbora za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano DZ, poslanec Franc Breznik bosta imela še vrsto drugih aktivnosti.  Na  Občini Benedikt bodo potekali razgovori na temo izrabe geotermalne energije. Sledil bo ogled in predstavitev gospodarske družbe Žipo Lenart d.o.o., udeležila se bosta tudi zaključka posveta LAS LEADER/CLLD v Centru Slovenskih goric. Obiskala  bo tudi Sv. Ano, kjer bo predstavitev primera dobre prakse LAS Ovtar  Slovenskih goric, urejene  domačije Kapl.

Več o sejmu - KLIKNI

Thursday, 09 May 2019 15:39

»Pobeg v zgodovino čarovništva«

Vabimo vas na ponovitev doživljajskega dogodka  »Pobeg v zgodovino čarovništva«, ki bo v soboto, 18. 5. 2019, ob 18.00 uri v domu kulture v Lenartu in v nedeljo, 19. 5. 2019, ob 18. uri v domu kulture v Lenartu.

Wednesday, 08 May 2019 08:17

SREČEVANJE Z DEMENTNIM BOLNIKOM

Dom starejših Lenart prireja 2. ALZHEIMER CAFFE, z naslovom: SREČEVANJE Z DEMENTNIM BOLNIKOM, ki bo v soboto, 11. maja 2019, ob 10. uri v dnevnem centru Doma Lenart. Predavala bo domska psihiatrinja:   JOŽICA GAMSE, dr. med., spec. psih. Po predavanju družabno srečanje ob kavici, piškotih in še čem ...
VABLJENI VSI  SVOJCI IN STANOVALCI

Page 1 of 12