fbpx Na vsebino
Monday, 26 June 2017 15:34

PRIREDITEV OB ZAKLJUČKU ŠOLSKEGA LETA IN OB DNEVU DRŽAVNOSTI V OŠ LENART

Proslava v Športni dvorani Lenart, ki jo je organizirala OŠ Lenart, je bila v četrtek, 22. junija, pester program, preplet pesmi, plesa, folklore in dramske igre, pod vodstvom Leonide Rokavec.
Že več let župan Občine Lenart mag. Janez Kramberger ob zaključku šolskega leta podeli priznanja učencem, ekipam  in njihovim mentorjem, ki so v šolskem letu 2016/2017 na tekmovanjih v znanju, športnih tekmovanjih in drugih primerljivih tekmovanjih na državnem nivoju dosegli prvo, drugo ali tretje mesto ter druge izjemne dosežke.

 

IZ OSNOVNE ŠOLE LENART SO PRIZNANJA ŽUPANA PREJELI:
Urh Strmčnik Muhič
: za osvojeno 3. mesto v panogi Zmaji – deltoidni, mentor: Daniel Divjak.
Jakob Sedonja: za osvojeno 1. mesto v panogi Zmaji – škatlasti, mentor: Daniel Divjak
David Gergič Štravs: za osvojeno 1. mesto v panogi RV modeli letal – kategorija F5J, mentor: Bojan Gergič.
Rok Nemeš: za osvojeno 3. mesto v panogi RV modeli letal F5J, mentor: Bojan Gergič.
Kaja Rajter: za zlato priznanje na računalniškem tekmovanju Bober, mentor: Srečko Kebrič in zlato priznanje za dosežen rezultat na državnem tekmovanju iz logike, mentorica: Anica Zarnec.       
Jurij Šuman: za zlato priznanje iz znanja Vesele šole – postal je Veselošolski prvak, mentorica: Karolina Divjak.
Neža Ožinger: za zlato priznanje za dosežek na državnem tekmovanju iz zgodovine, mentor: Bernard Petek.
Martin Zadravec: za zlato priznanje za dosežen rezultat na državnem tekmovanju iz logike, mentorica: Anica Zarnec in zlato Stefanovo priznanje za uspeh na državnem tekmovanju iz fizike, mentor Daniel Divjak.
Neja Bračič: za zlato priznanje za dosežen uspeh v projektu Šolski plesni festival na državnem tekmovanju v disciplini posamezni plesi, mentorica Ema Jelatancev.
Eva Breznik in Hana Vauda Lorenčič: za zlato priznanje za dosežen uspeh (5. mesto) v projektu Šolski plesni festival na državnem tekmovanju - v disciplini plesni pari, latinsko-ameriški plesi in zlato priznanje za sodelovanje v projektu Šolski plesni festival - v paru z Evo Breznik, v disciplini posamezni plesi, mentorica: Ema Jelatancev.
Hana Vauda Lorenčič: za Zlato Cankarjevo priznanje za dosežek na državnem tekmovanju iz slovenščine, mentorica Leonida Rokavec.
Jan Kostanjšek: za zlato priznanje za dosežen uspeh na državnem tekmovanju v znanju angleškega jezika, mentorica Marjetka Toplak Malek.
Zala Šalamun: za zlato priznanje za dosežen uspeh na državnem tekmovanju v znanju o sladkorni bolezni, mentorica Janja Kojc.
Ajda Weingerl: za Diamantni kenguru – posebno priznanje za osvojena priznanja na tekmovanju Mednarodni matematični kenguru v vseh letih osnovnošolskega izobraževanja, mentorica: Anica Zarnec.
Tim učencev Eko šole: za Zlato priznanje za pripravljen razstavni prostor na sejmu Altermed na temo »Vzemimo in cenimo, kar je z našega koščka zemlje«,   mentorja: Tatjana Kraner in Srečko Kebrič.