fbpx Na vsebino
Obvestila

Obvestila

Ponedeljek, 12 September 2022 14:03

NOVA APLIKACIJA SAUBERMACHER SLOVENIJA!

Z veseljem pa vam sporočamo tudi, da smo v podjetju Saubermacher Slovenija d.o.o. razvili aplikacijo za mobilne telefone, ki je namenjena uporabnikom storitev ravnanja z odpadki v vaši občini. Uporabniki lahko preko aplikacije ažurno spremljajo svoje termine odvoza odpadkov ter vse koristne informacije s področja ločevanja odpadkov. Prav tako pa bodo tam našli lokacijo svojega zbirnega centra z odpiralnim časom. Vsak uporabnik storitev se lahko registrira s svojo številko stranke, ki jo najde na rednem mesečnem računu, s čemer se mu ponudijo dodatne možnosti in informacije o prevzemnem mestu, možnostjo identifikacije v zbirnem centru, vključno z oddajo nekaterih naročil. V prihodnje se bo aplikacija še nadgrajevala z novimi funkcionalnostmi in rešitvami, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje in storitev ravnanja z odpadki v vaši občini.
Veseli bomo, če si boste aplikacijo naložili tudi sami in nam posredovali povratne informacije glede aplikacije ter morebitne pripombe oz. predloge za njeno izboljšanje.

Letak

Občina Lenart obvešča, da je Uprava za zaščito in reševanje RS dne, 12.8.2022 izdala:

Sklep št. 844-18/2022-13 – DGZR o ocenjevanju škode zaradi posledic suše v letu 2022 na prizadetih območjih katastrskih občin in prizadetih kulturah. 

Oškodovanci izpolnjene in podpisane obrazce – obrazec 2 vložijo na Občino  Lenart, Trg osvoboditve 7, 2230 Lenart v Slov. goricah  v času uradnih ur ali po elektronski pošti na el. naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najkasneje do konca dne 20.9.2022.

OCENA ŠKODE V TEKOČI KMETIJSKI PROIZVODNJI NA PRIDELKIH, POVZROČENE PO NARAVNI NESREČI

OCENA ŠKODE  V TEKOČI KMETIJSKI PROIZVODNJI NA PRIDELKIH, POVZROČENE PO NARAVNI NESREČI (PDF)

NAVODILO ZA IZPOLNJEVANJE OBRAZCA

SKLEP

ŠIFRANT

stran 1 od 10