Petek, 23 November 2018 18:58

VABILO PONUDNIKOM NA OBMOČJU LAS OVTAR K SODELOVANJU V PROMOCIJSKEM KATALOGU

Na Razvojni agenciji Slovenske gorice kot vodilnemu partnerju LAS Ovtar Slovenske gorice se že dlje časa trudimo, da bi na območju LAS spodbujali razvoj podeželja med drugim tudi na področju lokalne ponudbe, samooskrbe in turizma. V ta namen za naše ponudnike pripravljamo posodobljeno izdajo kataloga lokalne ponudbe- zbirke vseh ponudnikov pod skupnim prepoznavnim imenom Ovtarjeva ponudba. Podoben katalog, na katerega je bilo izjemno veliko pozitivnih odzivov, je izšel že leta 2012 (v elektronski verziji ga najdete tudi na spletni strani www.rasg.si, zavihek 'Ovtarjeva ponudba'), zaradi vključitve novih štirih občin v LAS in aktualizacije podatkov pa bi želeli to prakso ponoviti s svežimi informacijami. Večino od vas je že obiskal naš sodelavec, kjer ste lahko izvedeli nekaj stvari o naših aktivnostih, hkrati pa ste izpolnili tudi vprašalnik o svoji dejavnosti. V katalog bi želeli vključiti tudi tiste, ki se zaradi neažurnosti informacij (še) niste znašli na našem seznamu.

ZAKAJ SE VKLJUČITI V KATALOG OVTARJEVE PONUDBE?

  • Ker je to za ponudnike iz občin Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah in Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Duplek, Pesnica, Šentilj, popolnoma brezplačno;
  • Ker boste s tem dvignili obveščenost lokalnega okolja o vaši dejavnosti, ki vas bo lažje prepoznalo;
  • Ker na ta način aktivno prispevate k višji ravni samooskrbe na našem območju in k razvoju podeželja kot takega;
  • Ker tako pomagate krepiti zavedanje o pomenu lokalne ponudbe in spodbujanja nakupa lokalnih produktov ;
  • Ker imamo v Slovenskih goricah ogromno raznolikih in izjemnih produktov – zakaj ne bi za to izvedeli tudi drugi?

KOGA LAHKO UVRSTIMO V KATALOG?

Sodelujejo lahko ponudniki (vinogradniki, rokodelci, turistične kmetije, ekološke kmetije, pridelovalci živalskih in rastlinskih produktov, pridelovalci medu, ponudniki pekovskih izdelkov, itd.), ki:

  • Imajo registrirano dejavnost (s.p., osebna dopolnilna dejavnost, osebno dopolnilno delo, osnovna kmetijska dejavnost);
  • Svojo dejavnost opravljajo tržno (prodajajo izdelke-doma, na tržnici, na terenu…).
  • Svojo dejavnost opravlja na območju LAS Ovtar Slovenske gorice

Ponudnike, ki ste sodelovali že v prvem Ovtarjevem katalogu, prosimo samo za pregled podatkov iz prejšnjega kataloga in za posredovanje morebitnih aktualnih informacij.

Za vse informacije o sodelovanju smo na voljo na spletnem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonu 041 346 593 (Dani). Prijavni obrazec in aktualni seznam ponudnikov lahko prav tako najdete na spletni strani www.rasg.si (zavihek Ovtarjeva ponudba), kjer lahko preverite svoj status.

 Zadnji rok za oddajo prijav za vpis v katalog je 10. december 2018. Katalog bi naj bil v tiskani in v spletni različici pripravljen predvidoma spomladi 2019.