PROŠNJA ZA SODELOVANJE PRI ANKETIRANJU

Spoštovane občanke in občani!

Kot smo vas že obvestili, je Občina Lenart v začetku leta vstopila v nacionalni program Zelena shema slovenskega turizma v okviru Slovenske turistične organizacije. S podpisom Zelene politike slovenskega turizma na sejmu KOS 2018, pa smo tudi formalno sprejeli 10 trajnostnih načel, s katerimi se kot občina, ki želi dobro vplivati na okolje, zavezujemo k trajnostnemu delovanju in nenehnemu prizadevanju za izboljšave na vseh področjih delovanja, ne samo v turizmu. Informacije o Zeleni shemi in o postopku pridobitve znaka lahko najdete na: https://www.slovenia.info/sl/poslovne-strani/zelena-shema-slovenskega-turizma.

Na osnovi pozitivnih izkušenj destinacij, ki so znak že pridobile, verjamemo, da je to prava in dobra pot za trajnostni razvoj naše občine in bo pripomogla k promociji ponudnikov. Prav je, da lepoto naših krajev in zapuščino naših prednikov predstavimo tudi potencialnim turistom iz drugih držav. S pridobitvijo znaka nam bo to omogočeno v okviru Slovenske turistične organizacije. Dobitnikom znaka SLOVENIA GREEN gostje lahko zaupajo, saj imajo mednarodno priznano oceno kakovosti in trajnosti in ga promovira Slovenska turistična organizacija.

Da bomo do konca leta pridobili natančen vpogled v trajnost naše destinacije na področju turizma, moramo opraviti tudi anketiranje prebivalcev. Zato vas vljudno prosimo, da si vzamete malo časa in izpolnite kratko anonimno anketo, ki jo lahko kliknete na levi strani spletne strani ali na link - KLIKNI!

Tu najdete tudi anketne vprašalnike za obiskovalce in podjetja, ki delujejo v turizmu.

Vabimo vas, da k temu spodbudite še prijatelje in znance, tako da jih informirate o dostopu anket. Želimo namreč pridobiti odgovore čim večjega števila anketirancev in posledično pridobiti natančen vpogled v trajnost naše destinacije na področju turizma.

Za vašo pomoč in trud se vam zahvaljujemo.

Prijazen pozdrav!

V kolikor si želite uporabljati vtičnike socialnih omrežij, morate sprejeti piškotke.

Please publish modules in offcanvas position.