Turistično društvo Radehova

TURISTIČNO DRUŠTVO RADEHOVA
RADEHOVA 6
2230 LENART V SLOVENSKIH GORICAH
Davčna št.: 59835508
Matična št.: 1164520000
Transakcijski račun: IBAN SI56 6100 0000 4332 076 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Spletna stran: http://www.radehova.si
Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 031 253 426
Predsednica: mag. Helena Dolajš, kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

PREDSTAVITEV DELOVANJA DRUŠTVA
Turistično društvo Radehova smo ljudje, ki smo za kvaliteto svojega življenja v sozvočju z naravo pripravljeni sodelovati drug z drugim ob kulturnih, športnih in drugih aktivnostih našega kraja.
Ljudje, zbrani v Turističnem društvu Radehova, smo se pričeli družiti z namenom ohranjanja dogodkov, ki so tradicionalno ohranjeni kot verska in kulturna vrednota. Tako so začetki delovanja društva, ki je bilo ustanovljeno leta 2000, vezani na dogodke po koledarju cerkvenega leta. Z željo društva po ustvarjanju medgeneracijskih vezi med krajani se dejavnost društva širi tudi na kulturno in športno področje ter na delovanje v zvezi z ohranjanje narave.
V društvu si prizadevamo ohraniti takšno okolje, da bi tudi mladi spoznali vrednost kulturne dediščine  in zdravega načina življenja, zato smo veseli vsakega novega člana Društvo šteje več kot 100 članov.

Glavne aktivnosti:
IZDELAVA PRESMECA (NEDELJA PRED VELIKO NOČJO)
ŽEGNANJE V RADEHOVI (15. AVGUST) -MARIJINO VNEBOVZETJE

V kolikor si želite uporabljati vtičnike socialnih omrežij, morate sprejeti piškotke.